Hei,

Dette er min blogg, der jeg deler mine reiser og opplevelser med deg. Min base er Porsgrunn, en liten industriby i Norge. Favoritt reisemål er Le Marche i Italia, en region full av små landsbyer, flotte fjell, lange strender, god italiensk mat og nydelige viner.

En lang rygg strekker seg innover i nasjonalparken.

Monte Sibilla i Sibillinifjellene nasjonalpark.

Jeg har vært heldig å få reise mye gjennom hele livet, over store deler av verden og på veldig mange ulike måter. Kamera og notisblokk følger alltid med, tidligere var det film – nå er det minnekort. Bloggen vil ikke bare gi deg fremtidens reiser, men også glimt tilbake i tidligere reiser og erfaringer rundt reiser, da vil den aktuelle datoen stå nederst i teksten. Kanskje skriver jeg også om bøker, som handler om det å reise eller er gode å lese på en reise? Bloggen skrives av en livsnyter og det vil den preges av. Det blir mye mat og vin, men jeg liker også fjellene og jeg vil ta deg med på mange vandreturer både i Porsgrunn og ute i den store verden. Innleggene vil ikke bare handle om fjerne himmelstrøk, men like mye om mitt eget nabolag.

Kanskje greier jeg også å lokke til meg noen gjesteskribenter. Har allerede noen venner skrevet ned i notisboken min. Kanskje slipper også du til med en post?